Zevk Veren Escort Gizem

Zevk Veren Escort Gizem
İzmir Gerçek Resimli Seksi Escort Bayan Hizmetleri

“Böyle yemek yapamazsın” dedim, dizlerime düştüm. Önlüğünü çektim ve cildini yumuşak başının üzerine hafifçe emerek dudaklarıma koydum. Ben jerked ve onun sulu horoz emdi, o cum olmak üzereyken onun top çuval ile oynuyor.

“Ağzım babamı doldur, meze için boşalmak istiyorum! “

“Onu kenara göndermek ve ağzımı ılık aşk şurubuyla doldurmak yeterliydi. Hepsini aldım ve asla bir damla döktüm.

“İşi bittiğinde, 6 tane giydiğimi unuttuğumda bana yardım etti” topuklar. Ruja uzandım ve rujunu sildim. Bu onun horoz Alsancak Escort az önce verdi emme emme duyarlı olarak titredi yaptı.

“Sobaya geri döndü ve yemek pişirmeyi bitirdi. Akşam yemeği yedik, sonra bir film izlemek için kanepeye yerleştik. Hala erken gelen azgın ve şu anda benim kedi büyük sulu horoz istedim.

“Baba, lanetlenmem gerek! Lütfen şişko sulu horozu amcıkıma koy. “Neredeyse dilenme noktasına geldim!

‘Uyarımı seziyorum, o siyah tanga kaldırıldı ve yalamak ve benim kedi emmeye başladı. Her şey çok hızlıydı ve neredeyse anında geldim, ama böyle bir yoğunlukla asla bitmeyeceğini düşündüm. Orgazm, babamın durmaması için çığlık atıyor ve mastürbasyon yapıyordu. Yavaşça çöktü ve yüzüme büyük bir gülümseme ile gerçeği geri döndüm.

“Yaramaz küçük bir kızsın ve baba oldukça haç”

“Üzgünüm baba! Hiçbir şey yapmayacağım ”

“Beni odasına götürdü ve elbisemi çıkardı, sadece beyaz çoraplarımı bıraktım. Sonra vücudumun her santimini okşadı ve gelm Çeşme Escort mi emretti. Sonsuza dek neye benzediyse, nihayet beni yatağının üzerine koydu, başımın üstünde uzun çoraplarla kaplı bacaklarımı kaldırdı ve yavaşça içime sert horozunu sokmaya başladı, bütün uzunluğumu kedi ile doldurdu. Hiç bu kadar dolu hissetmemiştim! Bornova Escort !! Benim kedi pompaladı ve pompaladı, benim klitoris ile oynarken, bana kenara getirdi ve sonra durdu. Ben boşalmak için elimden geleni yaptım. Ama sonra “Cum benim için kızım” diye fısıldadı ve ben de onun boşalmak için beni zamanında doldurabildim! Orgazmlar yatıştıkça, ikisi de tükendi. O ve ben bir araya geldik ve uyudum.

James okuduğuna inanamadı! O kaya sert ve cum gerek. Gerçekten bilmek istediği bir fanteziydi, ya da dünyadaki en muhteşem Buca Escort olan kızı lanet hayali gerçekleşebilirdi.

Dergiyi indirdi ve Chrystal’in etrafında dönerken, o kapıdaki o gülümsemeyle ona bakmıştı.

“Yani… Okuduğunu beğendin mi?

James yavaşça başını salladı, kızını günlüğünü okuyarak yakaladı.

Krisil James’e yaklaştı, o kadar yakın ki parfümünü koklayabilirdi. “Hepsi doğru” ve onu öptü.