Söylediğim gibi, biraz izmir bayan escort çağırdık ve azmışolmuştum ve cevabını söylemek gerekirse ne olduğunu bilmiyordum. Yine de kendimi yanıtlarken buldum; “Tanrım, öyle olmak zorunda değilsin ……”, ama sonra sözlerim cesurluğunu nasıl tarif edeceğimi bilerek durdu.
O sadece güldü. “Haydi, bana kendini göstermek için burada olmadığınızı söyleyemezsiniz.”
Bu adamın görünüşünü gerçekten beğenmedim, ama yine de hissettiğim aşırı utançla karışmış cinsel karışmalar hissettim.
“Küçük pembe külotlarınızı o merdivenlerden yukarı doğru görebiliyordum,” dedi adam kısıldı.
Onun sözlerine duydum küçük bir ses çıkardım. “Çok kaba olmak zorunda mısın,” dedim, sesimi kulağa çıldırtmaya çalışıyorum.
“Kaba olan kişi sensin,” diye güldü, sonra da “ahlaksızlık” ekledi.
İyilik! Yüzümün utançla parıldadığını hissedebiliyordum.
Yiyecek ve içecek standına bir mesafe yoktu ve şimdi ona ulaştık. Tezgâhın önünde bekleyen az sayıda insan vardı ve oraya benim de yanımda hareket eden adamla Aliağa Escort Bayan aldım.
Alarmda zıpladığımda ve küçük bir gıcırtı veren bir an vardı. Adam elini sıkıca dibine yerleştirmişti. Diğer müşteriler rahatsızlığın ne olduğunu görmek için etrafa baktılar.
Adamdan uzaklaşmaya çalıştım ama tekrar yaklaşmak için bir adım attı.
Yine elini dibinde hissettim ve onu ittim. “Bunu durduracak mısınız,” diye daha fazla dikkat çekmek istemediğim için suskun bir sesle Hatay Escortları ettim.
Tezgâhın arkasındaki kadın, yanında bir adama katılıyordu, şimdi bana hizmet etmek için döndü. Kahve sipariş ettim ve servis edilirken, erkeklerin elimi altımı okşarken hissettim. Biraz hareket ettim ama hiçbir etki yapmadan bir sahne yapmak istemedim, başka seçeneğim yoktu ama daha fazlasını yapmam. Yakına yaslanan adam, kadına “iki kahve yapsın” demişti.
Kadın onu geri çevirdiğinde, adamın elini uzağa ittim. Kes şunu, tekrar fısıldadım, hafifçe çatırıyorum.
Kahve getirildi ve adam ikisini de ödediler. “Gel ve burada otur ve onları içeceğiz,” dedi adam sürekli güleryüzlü ses tonuyla.
Bir an düşündüm ve sonra “Sanırım ben de olabileceğimi düşünürsem, sadece nereye gidersem gideyim” dedi.
Adam bir kaç anlamsız yorum yaptı, ardından hangi takımı takip ettiğimi sordu.
“Ah ne de” diye cevap verdim, “Az önce kocamla geldim.”
“Ah, seninle geleceğini merak ettim. Kendinle böyle giyinmek zorunda kalmazsın. ”Sonra devam etti,“ kocan, kendini herkesin gözünü korkutmak için kendini göstermeye itiraz etmiyor mu? ”
Sözleri bana bir heyecan hissi verdi. “Hayır, bu eteği giymekten hoşlanıyor” diye yanıtladı.
Bir daha sorduğu şey beni kestirdi. “Diğer adamlarla mı sevişiyorsun?”
“Aman Tanrım, çok kabasın,” diye havaya uçurdum.
Sadece sözlerime güldü ve ayağa kalktı. Kalçalarına hafifçe itti ve “bunu sevmezdiniz bebeğim” dedi.
Benden önce yakın durdu ve yardım edemedim ama pantolonunu öne doğru fırlatarak pantolonunun önündeki büyük ve sert horoz şişkinliğinin ana hatlarını göremedim.
Yine biraz sürpriz çektim ve yardım edemedim ama pantolonundaki horozunun şeklini göremedim.
Bana doğru eğilerek elimi tutuyordu. “Hadi bebeğim, orası bitmişti.”
Kalbim beni yavaşça ayaklarıma çektikçe vuruluyordu.
Elimi tuttu ve kendimi ayaklarının alt yapısının ıssız bir kısmına doğru yürürken buldum. Aklım şoktaydı. “Hayır, yapamam,” Yumuşak ve duygusal bir sesle dedim. Haber vermedi.
Beni büyük bir çelik direklerden birinin arkasına götüren bir oyuğa götürdü.
Çabucak fermuarını aşağıya çektiği ve güzel sert horozunu çıkardığı için büyülenmiştim. Elimi tutup onu horozuna koydu ve sonra Urla Escortları , dik horozunun sıcak, sert, çıplak etini kavradığım için ağzımı öpmek için ileriye yaslandı.
Onun dudaklarını benimkinde hissettim. Dilini dudaklarım arasında bastırdığını hissettim. Ağzımın biraz açılmasına izin verdim ve dilini buldum ve yaladı. Dilimi kullanarak da öpüşmeye başladım. Nefes alıyorduk, şimdi tutkulu şehvetle öpüşüyoruz. Elini eteğimin Kuşadası Escort Bayan geçirdiğini ve amcıklarıma baskı yaptığını hissettim. Şimdi parmakları pantolonumun altından itiyor ve aniden ıslak ve kaygan vajinaya kayıyordu. Muhteşem horozunu sıktım ve parmaklarım yukarı ve aşağı kaydırdım.
Külotlarım uyluklarımdan aşağı çekildi. Bana yakın basıyordu. Onun horoz benim kedi etrafında problama hissettim. İnsanların yakınlarda yürürken duyduğunu duyabiliyordum, “hayır, hayır, burada değil” diye havaya uçurdum.
Ağzı benim için soldu, lustfully nefes nefese. “Torbalı Escort Bayan gel, seni oraya koyacağım,” dedi biraz kabaca.
O, pantolonunu bitirmişti ve aklımı bile söyleyemediği şeylerle kavramaya başlamadan önce elimden geçiyordu. “Tanrım, ya eğer içeri giriyorsak,” düşüncesi beynimin içinden geçti.