O haftasonu çok izmir escort kızlar yumuşaktı ve pazartesi günü rahat bir ruh halinde okula gittim. Tarih dersimizden önce Garrett’la karşılaştım ve sarılmalar değiştirdikten sonra okuldan sonra evine gelip gelmeyeceğimi sordu. Ona bir pratik yaptığımı söyledim, ama sonradan gidebilirdim. Bana yön verdi ve adresini verdi ve bu bilgiyi cep telefonuma girdim ve desultory egzersiz bittiğinde, onun yerine gittim. Garrett kapıya cevap verdi ve üst kattaki odasına gittik, arkadaşlarıyla Scott ve Ashton (evet, Iggy ve Stooges şakası da aklımdan geçtiler) Epica, CD çaları üzerinde döndü. Bir çift jean şort ve beyaz bir tişörtlükteydim. Annesi eve geldiğinde, hepimiz ayrılıyoruz, ama bana çıkış yolunda kirli bir bakış atmadan önce değil.
Salı günü, takımım başka bir rakibi mahvetti. Çarşamba, dördüncü dönem sınıfımdan Garrett’la karşılaştığımda öğle yemeğine çıkmıştım. Dörtlünün arasına girmeye devam ettikçe, parmaklarını benimkiyle karıştırmaya çalıştı, ben de ona izin verdim. Birbirimize baktık ve ne yapacağımı bilmediğim için kıkırdadım. Yine de bacaklarım arasında bir miktar ıslaklık hissedebiliyordum, ve kesinlikle zor olduğunu biliyorum çünkü aslında bir erkeğimdi. En çok takımdaki kızlardan oluşan arkadaşlarımla tanıştığında, oldukça sert bir çekişme oldu. Daha sonra, Garrett’ın insanlara çok çabuk ısınmayacağını buldum.
Voleybol antrenmanımın bitmesini bekledim ve arabamı gezdirmesini bekledim. Bu sefer akşam yemeğini yedikten sonra yerime gelmesini söyledim. O yaptı ve ben yatağımda uzanarak televizyon izledik. Gerçekten iyi bir öpücüydü ve eve gittiği zaman süper ıslaktı. Karşıyaka Escort Bayan Gittikten sonra, sıyırdım, yatağa atladım, bacaklarımı yaydım ve birkaç muhteşem orgazm için kendimi topladım.
Ancak Perşembe günü, Garrett’a oturup, kim olduğumu bilmeme izin vermeliydim. Onun erkek arkadaşım olmak istemesiyle ilgili bir problemim olmadığını söyledim, ama bağlı kalmak istemediğimi ve bazen de diğer erkeklerle olduğu kadar kızlar ile de uyuyacaktım. Doğal olarak, aynı şeyi yaparken onunla iyi olacağımı söyledim. Ayrıca lise yıllarımızı daha eğlenceli hale getirecek yumuşak bir ilişkiye sahip olabileceğimizi ümit ettim. Başlangıçta şok oldu, ama birkaç dakika için düşündükten sonra, onunla başa çıkabileceğini açıkladı. Doğum günümde veya Noelde bile hiçbir şey satın almak zorunda kalmayacağını söylediğimde daha da rahatlamıştı çünkü çocukları altüst eden stresi biliyordum. Buna ek olarak, baloyu, “evet, evet lanet olsun” diye bir zaman ve para kaybı olduğunu hissettiğimi belirttim.
O gece beni tekrar ziyaret etti ve ilk kez seks yaptık, ama ona bir oral seks verdikten sonra. Onun horoz altı inç ve kalın bir akar oldu, bu yüzden o benim içimde ve dışarı itme katil hissettim. O da gerçekten sevecen bir aşığıydı, işleri yavaşça alıp bütün bedenime ibadet ediyordu. Kremasını bana çektiği zaman, duygusal olarak çok güzel bir yerdeydim. Tetiklediği orgazm da acımadı.
Garrett’ın kişiliği benimkiyle daha çok uyuşuyordu İzmir Grup Escort Bayanlar ve ben de onunla birlikte olmak için alternatifler aramaktan çok daha fazla ilgi duymaya başladım. Etrafımda büyük bir dram yokken, o ve ben birlikte günlerimizi ve gecelerimizi bir sürü lanet yaparak ve sadece tekmeleyerek geçirdik. Ekibim Kasım ayı başlarında programını bitirdi ve ikinci düz sezon için yenilmedi ve üçüncü kez, ben Yılın Konferansı ve ilçesi seçildi.
Rüya Tiyatro konseri füme oldu ve Şükran Günü tatillerine gittikçe, bu dönüşümden bu yana geçirdiğimden daha mutluydum. Bu kısa süreli olurdu çünkü Aralık ayının ilk haftasında devlet turnuvası vardı ve üç maç daha sonra bupkis ile döndük. Lyle ile bir kez daha seks yaptım ve sonra bunun son kez olacağını bilmesine izin verdim. En azından bu noktada Garrett ile münhasır olmak istediğime karar vermiştim. Bütün kızlar gerektiği gibi, onu okuldaki arkadaşlarıma bırakmayı bıraktım ve sadece bir çift olarak takılmaya başladık. Garrett’ın büyük cinsel iştahı da, o bölgede açlıktan ölmeyeceğime ve hala bir çift mezun olduklarına dair güvence verdi. Tabii ki, Ayrıca voleybol takımım dördüncü lig ligini çırptıktan sonra dördüncü kez ligin ve ilçenin Yılın Oyuncusu seçildi. Ve dördüncü kez devlet turnuvasına girdik.
Garrett benimle taşındı ve sonunda üniversiteyi bitirdi. Mary ayrıca üniversite derslerini bitirdi ve Kuzey Kaliforniya’da bir iş bulduktan sonra taşındı. Ondan sonra onunla bağlantıyı kaybettim. Garret meslek yüksek okulunu bitirdiğinde, on yıl boyunca yurtdışında yaşadık: Japonya, Hollanda, İngiltere, Almanya, İsveç, İspanya ve Portekiz ve daha sonra Amerika’ya döndük, evlendik ve 59 yaşındayken kalp hastalığı olana kadar birlikte olduk. Beni parçalara ayıran gerçekten iyi bir adam olduğu için onunla iyi bir yaşamdı.
Garrett geçtikten altı ay sonra, tüm eşyalarımı sattım ve gelirleri hayır kurumuna bağışladım. Evimin satışı bittiği gün, Vişnu odama gittim ve 2011’de benim son dönüşümünden önce sabaha dönmeye hazır olduğumu söylemeden önce ona dua ettim.
Yatakta aniden evimde uyandım. Bilgisayarımda oturdum ve bugüne kadar yaptığım maceraları araştırmaya çalıştım. Şarkı giderken kesinlikle uzun ve tuhaf bir yolculuk olmuştu. Birkaç ay sonra hepsini aldım ve bu siteye yükledim.
Tamam, şimdi ne yapmadım? Ben madalyayı emekli olup olmamam gerekip gerekmediğini ve Vişnu’nun nihayet dinlendiğimi görene kadar günlerimin geri kalanında yaşayacağım konusunda aklıma takıldım.
Şey, her zaman yapmak istemediğim bir şey vardı: profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmak. Bunu düşündüm ve düşündüm. Aynı zamanda rock yıldızlarının sporcuları ve sporcuları nasıl rock yıldızları olmasını istediklerini de düşünmüştüm. Bu yüzden başka bir maceraya atılmayı seçtim ve Vishnu’ya dua ettikten sonra ellerimi madalyonun üstüne koydum ve kakalıyorum:
Cinsel ilişki sırasında beş dakika içinde kadınları nasıl içselleştireceğimi içten bir şekilde anlatacağım, seks sırasında boşalmadan önce 25 dakika dayanabileceğim, benim horozum normalimin altında olacak şekilde 8.5 inç uzunluğunda ve% 25 daha geniş olacak kimlik, ben hiçbir zaman cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalığı yakalayamayacağım veya geçemeyeceğim, her zaman 21’e bakacağım ve fiziksel ya da zihinsel olarak kötüye gitmeyecek, ancak bu dönüşümün başlangıcındaki yasal yaşım 16 olacak, benim küçük yaşımda gireceğim Lise 2011 yılında, bir ses geçirmez müzik odası ve okul malzemeleri ile tamamen mobilyalı iki katlı ev, 4,000 metrekarelik bir evde yaşayacak. Bu dönüşüm için hazırım ” 5 inç uzunluğunda ve% 25 daha büyük çevresi normal kimliğim altında olacağından, asla cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalığı yakalayamayacağım veya geçemeyeceğim, her zaman 21’e bakacağım ve fiziksel ya da zihinsel olarak bozulmayacak; Bu dönüşümün başlangıcı 16 olacak, 2011 yılında lise yıldönümüne gireceğim, ses yalıtımlı bir müzik odası ve okul malzemeleri bulunan, 4 bin metrekarelik, iki katlı bir evde iki katlı bir evde yaşayacağım. Bu dönüşüm için hazırım ” 5 inç uzunluğunda ve% 25 daha büyük çevresi normal kimliğim altında olacağından, asla cinsel yolla bulaşan herhangi bir hastalığı yakalayamayacağım veya geçemeyeceğim, her zaman 21’e bakacağım ve fiziksel ya da zihinsel olarak bozulmayacak; Bu dönüşümün başlangıcı 16 olacak, 2011 yılında lise yıldönümüne gireceğim, ses yalıtımlı bir müzik odası ve okul malzemeleri bulunan, 4 bin metrekarelik, iki katlı bir evde iki katlı bir evde yaşayacağım. Bu dönüşüm için hazırım ” Ses yalıtımlı müzik odası ve okul malzemeleri ile 000 metrekare ayak tamamen döşenmiş iki katlı ev. Bu dönüşüm için hazırım ” Ses yalıtımlı müzik odası ve okul malzemeleri ile 000 metrekare ayak tamamen döşenmiş iki katlı ev. Bu dönüşüm için hazırım ”
Yatakta uyandım ve diğer dönüşümlerle birlikte yeni yatak odamın iç kısmını tanıyamadım. İşimi yapmak için tuvalete gittim ve aynaya baktığımda Vishnu’nun bana gerçek bir damızlık görüntüsü ve bedenini vermesini istediğim şey vardı. Dişlerimi fırçaladım, uzun saçlarımı fırlattım ve sonra bir çift kot pantolon, tişört, çorap ve koşu ayakkabısı giydim. Sınıflarımın yanı sıra defterim ve kalemleri olan kitap çantamın bir listesini aldım ve garaj kapısının açacağı için düğmeye bastığım garaja yöneldim. Yolculuğuma düştüm, çantayı sırtımın içine soktum, araba yolumdan çektim ve okula döndüm.