
İzmir Escort
ayağa kalktı ve onun üstünden çekti ve kırmızı tavuğunu kesilmiş bir kelebeğin yardımıyla onu şişirmek için boyalarını kaydırdı. Onu kedi çok ıslak ve kırmızıydı. Gömleğimi çıkardım ve Jenny dizlerinin üzerine çöktü ve boyalarımı havaya fırlatan horozumla çekti. “Aman tanrım anne onun horozuna bak”! “Evet, beklemelisin” dedi Kırmızı benim sert yarak ayakta duruyordu. O da dizleri üzerinde aldı ve onun elinde aldı ve başını etrafta dolaşan şaft yukarı ve aşağı yalamaya başladı ve sonra ağzına alarak ve yavaşça yumuşak dudaklarını aşağıya doğru benim horozumun üzerine sürdüm. benim cum dolu topları. Başımı saf ısıtılmış zevkle geri attım. “Aman Tanrım benim horozumu emmek”, inledim. “Jenny tatlım, kanepeye çık ve ağzını ağzıma koy lütfen”. Jenny koltukta ayağa kalktı ve ıslak damlayan kedimi ağzıma indirdi ve dilimin ve dudakların üzerinde ileri geri sallanmaya başladı. Elimdeki sıkı kıçını tuttum ve ağzıma karşı daha sıkı çektim.
Onu klitoris ucunu yaladı ve dudaklarım ile onu tuttu ve wanton zevk başını geri attı gibi benim ağızda gerçek sucked emdi. Onu yavaşça iki parmağımla becerdim ve klitorisini yedim ve ıslak kremi elime akmaya başladı. Parmaklarımı dışarı çıkardım ve dilimi ıslak deliğine çok derinden soktum ve yükünü ağzıma emmeye çalıştım. Jenny çığlık atmaya başladı, “Ben kimerim, şimdi delimiyorum”! Ahaaaaaaaaaaaa çığlık attı ve ağzıma boşalmaya başladığında ağzıma bucking başladı. “Tanrı o bir squirter”, kendime düşündüm. Onun yumuşak kıçından iki avuç tuttu ve onu zorladım. Genç cum tadı ilk kez olmak, o ağzıma sert squirted olarak, iyi tadı. Rus Escort kanepeye düştü ve sırtı sırılsıklam amına maruz kalan bacaklarıyla sırtında uzanmıştı. Red’in ağzı, durup ayağa kalktığında horozumun şiştiğini hissediyordum. “Şimdi beni siktir et” ve Jenny’nin bacakları arasına girdi ve havadaki kıçını havaya kaldırdığı ve ağzını Jenny’nin ıslak kedisine gömdüğü için ıslak çatlağını yalamaya başladı.
Ayağa kalktım ve horozumun kafasını aldım ve yavaşça kafasını ıslak deliğine kaydırdım. Ben biraz daha itti ve bir itme ile onu damlayan kedi derinliklerinde kabuğuna kaydırdı. Yavaş bir sikiş istemiyordu ve sikiklerime karşı sert bir şekilde slamming ve sert şaftımda ileri geri kaymaya başladım ve horozumu derinden gömdüm ve tekrar tekrar bana çarptı. Jenny uzun bacaklarını annesinin kafasına sardı ve ağzını sert bir şekilde kamçıladı. “Aman Tanrım anne benim kedimi ye”, Jenny sırtını kemerli ve başını zevkle geri fırlattığını söyledi. Red’in kalçalarını yakaladım ve her vuruşta ona çarptı. Benim horoz çok sert ve onu kedi çok ıslaktı gözlerimi kapadım ve sert çekirdekli kahkaha zevk hissettim. Gözlerim kapalıyken, onun ıslaklıktan içeri girip çıkarken sıkı bir pisliğin duvarlarını kendime soktuğumu hissedebiliyordum.
Onun pislik benim sıcak yük dışarı emmek ve sıcak cum bana kuru emmek için çalışıyor benim horoz emme gibi oldu. Onu zorlukla becerdiğimde, Jenny’nin kıçını yaladığını ve Jenny’nin annesinin başının arkasına yakalanıp dilini daha derinlerine soktuğunu ve onu dize getirdiğini hissettiğinde, dilini ıslak kedi içine soktu. Son bir kez ona çarptı ve horozumun boğulduğunu ve şiştiğini hissettim. Vücudumun başı, incinecek olduğunu düşündüğüm noktaya kadar şişti ve daha sonra bir jet akışı gibi benim horozumdan yukarı ve yukarı doğru koştuğunu hissettim. “Ben cummuging ediyorum”, şimdi boşalıyorum ”dediğim gibi, sıcak cum onun sıcak ıslak cunt içine üfleme, sıcak cum akışını hissettim. Benim horoz onun içinde çekim her fışkırtma ile zonkladı. Gelmeden önce beni çok şişmiş hissetmiş olmalı çünkü onu derinden havaya uçururken kıçımı bana çarptı.
O emdi ve Jenny’nin sıcak ıslak kedi yaladı ve uzun süre böyle becerdin değil gibi onu becerdin onu kedi hissediyorum gibi gerçek yüksek sesle üzerinde inledi. Yükümü çekmemi hissettirdiği için beni sallama hissine kaptırmıştım. Sıkı toplarımın altından akan suların akması ve yere yığılması gibi. “Bu partiyi yatak odasına götürelim, henüz bitirmedim” dedi, Red’in yüzünü Jenny’nin çok ıslak kedi dışına kaldırarak. “O kadar iyi hissettiriyor ki benim horozumu çıkarmak istemiyorum”. “Bu gece başı belada olursun, sen de daha fazla sıcak amına hazır olsan iyi olur” dedi Red ve hepimiz güldük. Büyük bir kral yatak boyunca beni çeken hala sabit bir horozun Kırmızı kapma aparatıyla yatak odasına gittik. Tüm ışıklar söndü ve mumlar odanın etrafındaydı. Bu, Red ve kızının beni buraya getirmesi ve aptalca becermesi için bir ayardır. Aynalar her duvarı kapladı, böylece her büyük meleği görebildin ve büyük yatağı emdi.
“Kime şikayet edeceğim”? Jenny yatakta yattı ve ortada sırtına uzanıp bacaklarını genişledi. “Annem yüzüme oturdu, ben de yüklerini senin kederinden emdim”. “Bunu yapmak isteyeceğini biliyordum” dedi Red ve düşüncelere gülümsedi. “John, senin gibi Bornova Escort kedisini siktir etmeni ve onu iyiliğine çevirmeni istiyorum”. “Çığlıklarını yap”. Bacaklarının arasına aldım ve elime bir horoz aldım. Eğer kendim öyle diyorsam, benim horoz için bekleyen onu ıslak kedi bakarak, çok kalın ve çok sert bir güzel 9 inç var. Şişmiş horoz kafamı kırmızı kedi dudakları arasında yukarı ve aşağı doğru sürtmeye ve sert klipsinde daireler etrafında sürtmeye başladım. Jenny inilti ve benim kedi benim horoz ucunda geri sürtünme başladı. Islak deliğinin açılmasında kafayı sokup aşağı doğru iterek aşağı doğru ittim. Her defasında kafasını deliğe soktum.