
İzmir Escort kızı ile Önünde diz çöküyorum ve ayak bileklerini yavaşça çözüyorum. Ellerimi yumuşak ve nazikçe dokunduğumu hissedebiliyorsun. Ben nazikçe hassas şişmiş Konak escort etrafında rulo, bacaklarını yaymak ve İzmir Escort Bayanlar ıslak kedi kadar yalama, koltuğun kenarına kıçını yaklaşmak ve ilk yalamak sonra boşalmak istiyorum ama DUR.
Hayır diyorsun.
Beni göremezsin çünkü kör katlanmışsın ama biliyorsun yüzünde kocaman bir gülümseme var. Ağzını aç ve penisimin ucundaki ıslak damlanın tadına bakmana izin veriyorum. Bununla ilgili yapabileceğiniz hiçbir şey olmayınca daha fazla heyecanlanırsınız.
Sen boşuna onları gevşek kırmak istiyorum, beni kelepçeleri kaldırmak yalvarıyorum, kelepçeleri çıkarmak için bana sor. Seni koltuğa geri itiyorum ve seni daha fazla alay etmekten bıktım, İzmir eskort tekrar önümde inmeye başladım. Bunu yaptığımı biliyorsun, hissedebiliyorsun, ama göremiyorum. İzmir Konak Escort ağzına sokmak için yaklaşmaya çalıştın ama ben seni geri tutuyorum.
Nefes alıyorsun ve çok kötü bir şekilde boşalmak istiyorsun.
Elimi karnından aşağı küçük karnına sürüyorum… ve hafifçe masajını yap. Bir çığlık atmaya izin verdin, ama boşalmana izin vermedim, içimde seni daha hızlı ve daha hızlı istiyorsun. Sikimi fırlatmaya başladım ve dizlerinin üzerinde beni daha fazla düşünmeye zorluyor, beni tadabiliyor.