İzmir Hatay Escort

İzmir Hatay Escort
İzmir Sıcak Genç Bornova Escort Hande

Herkese Merhaba. Ben İzmir escort sitesinden Şeyda. 25 yaşındayım ve hatay escort hizmeti sunmaktayım. Hatay ilçesinin tüm sokak ve caddelerine escort izmir hizmeti veren tek hatay escort bayan sitemize hoş geldiniz.

Ondan sonra temizlememi ve gün için ayrılmamı istedi. İzmir eskort günden sonra düzenli olarak sohbet ettik. Her zaman sohbet ederken, beni kötüye kullandı ve emir verdi ve bana onun emrini verdiğini kanıtlamak için ona fotoğrafını yolladı. Tüm gün boyunca ne yaptığımın ayrıntılarını vermeliydim ve doğruyu söyleyip söylemediğimi kontrol etmek için her an çıldırmak istedim.

Çalışmak için ofisimdeki bir çocuk bezi giymem için emretti ve ofis tuvaletinden çırpını atmamı istedim, herhangi bir iç çamaşırı olmadan spor salonuna gitmemi istedi ve egzersiz sırasında oturmasını istediğimde bunu kanıtlamak zorundaydım, kendimi çok sert tokat atmamı emretti kendimi tokatlama bir video kaydederken ve o tokat sesini duymak ve İzmir escort kızlar memnun olmadıkça, tekrar mastürbasyon ve daha birçok sonra benim izmir bayan escort yalamak tekrar ve tekrar yapmak yaptı.

15 gün sonra evine hiç bir iç çamaşırı olmadan gelmemi istedi ve dediği gibi yaptım. Oraya vardığımda neredeyse görülebilen ve kırmızı saten iç çamaşırını görebildiğim geceliydi, eve girdiğimde ve gömlekimi ve kotumu çıkardığımda köpeklerin pozisyonunu aldım ve onun önünde tamamen çıplaktı. geldiğimde iç çamaşırı giymememi istemişti (onu kızdırmak için iyi olmadığını bildiğimden dolayı, sinirlendiğinde bana siyah ve maviyi yenecek). Onu bir köpek gibi izledim ve oturduğu kanepeye ve ayaklarının yanına oturdum. Hatay escort itaatimle mutlu oldu, bu yüzden yanaklarımı sevgi dolu bir şekilde çekti ve “köle köpeğimin böyle olmasını istedim” dedi.